Sertai Pengedar Shaklee

Kami mengalu-alukan anda menjadi sebahagian daripada kumpulan Shaklee Independant Distributor kami. Anda boleh menjana pendapatan secara full time/part time. Dengan Shaklee umpama anda mempunyai sebuah perniagaan sendiri.  Anda boleh menjana pendapatan tanpa had.

Insha Allah...sesiapa yang serius ingin bershaklee, saya akan bantu dan beri sokongan kepada anda tanpa henti.  Sememangnya sudah ramai yang berjaya mendapat pendapatan 4-5 angka sebulan hanya dari rumah. Anda bila lagi??

Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli @ pengedar Shaklee?

Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee sebanyak RM 65 ataupun membuat pembelian melebihi 200 point (dalam lingkungan RM700) untuk mendapat keahlian secara percuma.  Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya 920427 sebagai sponsor/upline.

Yuran Keahlian Shaklee

Pendafatran adalah RM65 sahaja (jika anda pergi sendiri ke branch untuk ambik member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut di pos atau dihantar oleh saya sendiri.

Tidak Perlu Maintain Point Dalam Shaklee

Jika anda mahu mulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan point tertentu dan maintain point tertentu. Tapi jika anda nak makan untuk sendiri tak perlu risau nak maintain point anda hanya boleh share dengan kawan-kawan atau saudara-mara sahaja.

Wajib atau Tidak Buat Pembelian Setiap Bulan Untuk Maintain Keahlian

Jawapannya TIDAK WAJIB.  Untuk mengekalkan keahlian tidak semestinya membuat pembelian setiap bulan.  Hanya kepada anda yang serius untuk menambah pendapatan sahaja perlu mengekalkan point tertentu.

Apa Kelebihan Menjadi Ahli

Boleh membeli produk Shaklee dengan harga ahli dan mengekalkan point anda sendiri.

Jika rajin berkongsi dengan point tertentu melayakkan kita menerima bonus dalam bentuk cash (terus di bank in ke akaun anda) tanpa perlu ada downline.

Jika anda berminat untuk berbisnes akan ada kelas tertutup yang disediakan oleh Master.

Shaklee menawarkan Bonus (cash) , Car (bonus kereta) dan dan Convention (local & International - Umrah bg muslim)

Apa Kelebihan Mendaftar Ahli Dengan Saya

Kami akan memberi anda ACCESS kedalam FB TERTUTUP  BISNES kami, dimana hanya ahli sahaja yang boleh masuk kegroup ini.

Dalam group ini anda akan diajar dan didedahkan CARA MARKETING ONLINE, RAHSIA BERJAYA DALAM BISNES ONLINE, INFO DAN CARA PENGAMBILAN PRODUK serta banyak lagi ilmu yang anda ingin ketahui.

Anda jangan risau.... saya tak akan biarkan anda terkapai-kapai sendirian tanpa ilmu.  Saya akan bantu anda untuk sampai ke puncak jaya!!

ANDA BERMINAT?? Sila hubungi saya zie_alias78@yahoo.com/ ADD FB saya Vitamin Terbaik Keluarga Anda hari ini.
DAFTAR SEKARANG DAN ANDA AKAN MENGETAHUI RAHSIA PENTING UNTUK ANDA BERJAYA DALAM BISNES ONLINE.

JUMPA DI PUNCAK KEJAYAAN!!

No comments:

Post a Comment